AS 24
14034
Az ügyfélszolgálatunk visszahívja Önt és segít Önnek az ügymenetben!

Köszönjük, az AS24 ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot

Látogasson el az AS 24 weboldalára

Fedezze fel ajánlatunkat

Társítsa az AS24 kártyát a Toll Collect OBU
fedélzeti egységéhez és használja ki az útdíj- és üzemanyag-fizetés egyetlen partnerszervezete biztosította előnyöket Európában.

Új:
díjköteles
hálózat
bővítése
2018. július 1-től.

Könnyítse meg németországi utazásainak kezelését, válassza az AS24 megoldását.

OBU gyors rendelkezésre

bocsátása a Toll Collect honlapján valós időben való regisztrációnak köszönhetően (kizárólag AS24).

Egyetlen számla

az üzemanyag-fogyasztásról és az útdíjakról.

Tranzakcióinak részletei

napokra és OBU fedélzeti egységekre lebontva elérhetők az ügyfélfelületén.

Tanácsadója bármikor rendelkezésére áll.

Minden németországi útdíjjal kapcsolatos kérdésére választ adunk.

Hogyan működik a németországi útdíj a nehéz-tehergépjárművek tekintetében?

Minden minimum 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű nehéz-tehergépjármű köteles útdíjat fizetni a Toll Collect-nek. Németországban az útdíj összege a következő tényezőktől függ:

  • károsanyag kibocsátási osztály
  • tengelyek száma
  • megtett út hossza

Németországban a kötelező útdíj érinti az autópályákat, beleértve a benzinkutakat és a pihenőhelyeket is, valamint bizonyos szövetségi utakat. Jelenleg a nehéz-tehergépjárművek 15000 kilométernyi autópályán és szövetségi úton kötelesek autópályadíj megfizetésére.

FONTOS : 2018. július 1-től kibővítik a díjköteles úthálózatot: minden német szövetségi autóút díjköteles lesz, vagyis a teljes hálózat hossza több, mint 40000 km lesz.

Milyen hatásai vannak a hálózat bővítésének?

A Toll Collect szerint kb. 140000 olyan új nehéz-tehergépjárműnek kell majd útdíjat fizetni, amelyek jelenleg a nem díjköteles regionális úthálózatot használják.

Milyen megoldásokat kínál az AS24?

Az AS24 igényeinek megfelelő megoldást kínál:

1- A rendszeres utakhoz válassza a Toll Collect készüléket, amely egy speciális Toll Collect Eurotrafic kártyán keresztül érhető el.

2- Alkalmi utazások esetében fizesse ki az útdíj összegét az Eurotrafic kártya segítségével valamelyik fizetési terminálon vagy Interneten. Ne várjon tovább... Adja meg adatait az alábbi nyomtatványon és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy minden kérdésére választ adjunk.

Milyen előnyei vannak az AS24 megoldásainak?

Amennyiben az AS24-et választja, egyetlen partnerrel intézheti üzemanyag-fogyasztását és az útdíj fizetését Németország, valamint Európa 17 másik országában is. Garantáltan időt nyer!
Mi több, az AS24 a Toll Collect egyetlen közvetlen partnere, amely biztosítja, hogy az OBU fedélzeti egységet mihamarabb kézhez kapja.

Hogyan lehet az AS24 útdíjfizetési megoldásait Németországban alkalmazni?

Akár már AS24 ügyfelünk, akár nem, ügyfélszolgálatunk minden kérdésére választ ad. Segít a Toll Collect eljárásoknál, hogy OBU fedélzeti egységét gyorsan magánál tudhassa.

Van már Toll Collect OBU fedélzeti egységem, egy másik szolgáltató kártyájával. Hogyan lehet AS24-re váltani?

Mi sem egyszerűbb: csak változtassa meg a fizetés módját a Toll Collect honlapján és adja meg a Toll Collect Eurotrafic kártya adatait, amelyeket mi juttatunk el Önnek. Ügyfélszolgálatunk segít Önnek.

Van már AS24 Eurotrafic kártyám, rendelhetek OBU fedélzeti egységet a Toll Collect honlapján?

Amennyiben már AS24 ügyfelünk, ügyfélszolgálatunktól megtudhatja, milyen egyszerű és gyors eljárást kell követnie, hogy Toll Collect OBU fedélzeti egységét megkapja.

Milyen változásokkal jár a németországi díjköteles hálózat kibővítése a flottámra nézve?

Amennyiben gyakran igénybe veszi az országos autóutakat, javasoljuk, hogy szerezzen be Toll Collect OBU fedélzeti egységet az AS24 Eurotrafic kártya segítségével. Emellett a Toll Collect csökkentette a fizetőterminálok számát a német területen. Ne várjon tehát tovább, válassza az egyszerű eljárást! Töltse ki még most a nyomtatványt, hogy élhessen az AS24 útdíjfizetési lehetőségeivel. Tanácsadónk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Mi a Toll Collect?

A Toll Collect az egyetlen vállalat, amely Németországban a nehéz-tehergépjárművek útdíjfizetési rendszerét működteti állami megbízásból. Bejelentették a német piaci nyitást és az AS24 mindent megtesz, hogy amint lehetséges, saját készülékét tudja ajánlani. Az AS24 jelen van már Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban és Ausztriában, és a piac egyik legtöbbet tudó készülékét ajánlják majd, amelybe néhány hónapon belül Németország is beletartozik majd. További információkért töltse ki az alábbi nyomtatványt, egy tanácsadónk pedig hamarosan keresni fogja! 

Határokon átnyúló és európai szállítók
európai ajánlatunkkal előkészítjük Önöknek a jövőt.

Az AS24 PASSango készülék jelenleg lehetővé teszi a franciaországi, spanyolországi, portugáliai, belgiumi és ausztriai fizetőkapuknál való szabad áthaladást.
2019-ben Németországban is akkreditált lesz!

AS 24

Érdekli az AS24 PASSango készüléke franciaországi, spanyolországi, portugáliai, belgiumi és ausztriai viszonylatban? Töltse ki a nyomtatványt, tanácsadónk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

AS 24
AS 24

Az ügyfélszolgálatunk visszahívja Önt és segít Önnek az ügymenetben!

FKAPCSOLATFELVÉTELI