AS 24
AS 24

Un consilier vă resuna și vă asista în demersurile Dvs.!

Vă mulțumim. Un consilier AS24 va va contacta cât mai curând posibil

Vizitați site-ul web al AS 24

Reveniți la prezentarea ofertei

Combinați cardul AS24 cu OBU Toll Collect
și beneficiați de un partener unic pentru plata taxelor rutiere și a combustibilului în Europa

Nou:
extinderea
rețelei
cu taxe rutiere
01.07.2018

Simplificați gestionarea curselor în Germania alegând soluția AS24

Furnizare rapidă a OBU

datorită înregistrării în timp real la Toll Collect (exclusivitate AS24)

O singură factură

pentru consumul de carburant și taxele rutiere.

Detalii tranzacțiilor

pe zile și pe OBU disponibile în Spațiul clienți

Un consilier la dispoziția dvs. în orice moment.

Răspundem tuturor întrebărilor dvs. despre taxele rutiere în Germania

Cum funcționează taxele rutiere în Germania pentru vehiculele grele?

Toate vehicule grele cu o greutate minimă de 7,5 tone au obligația de a plăti o taxă rutieră prin Toll Collect. Valoarea taxei rutiere germane depinde de următorii factori:

  • clasa de poluare
  • numărul de axe
  • lungimea cursei

Taxele rutiere obligatorii se aplică în Germania pentru autostrăzi, stații de service și zone de odihnă și pentru anumite drumuri federale. În prezent, 15.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri federale sunt supuse taxelor rutiere pentru vehicule grele.

IMPORTANT : Începând din 1 iulie 2018, rețeaua de taxare rutieră se extinde: toate drumurile federale germane vor fi, de asemenea, supuse taxei rutiere, rețeaua totală atingând peste 40.000 de kilometri.

Care sunt efectele extinderii rețelei?

Potrivit Toll Collect, aproximativ 140.000 de vehicule grele, care acum rulează pe o rețea regională fără taxe rutiere, vor fi obligate să plătească taxe rutiere din 1 iulie.

Care sunt soluțiile propuse de AS24?

AS24 vă oferă o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră:

1 - Pentru curse regulate, optați pentru Cartela Toll Collect disponibilă printr-un card special Toll Collect Eurotrafic

2 - Pentru curse ocazionale, plătiți taxa rutieră la unul din terminalele de plată sau pe internet utilizând cardul Eurotrafic. Nu mai stați pe gânduri... Trimiteți-ne detaliile dvs. de contact în formularul anexat și vă vom contacta pentru a vă răspunde la toate întrebările,

Care sunt avantajele soluțiilor AS24?

Alegând modelul AS24, veți avea un singur partener pentru consumul de carburant și soluțiile dvs. de plată a taxelor rutiere, în Germania, dar și în alte 17 țări europene. Economie de timp garantată!
În plus, AS24 este singurul partener care colaborează direct cu Toll Collect, acest lucru garantându-vă disponibilitatea rapidă a OBU.

Cum să beneficiați de soluțiile de taxare rutieră AS24 în Germania?

Fie că sunteți deja client AS24 sau nu, serviciul nostru pentru clienți vă va răspunde la toate întrebările. Vă vom asista în demersurile pe lângă Toll Collect pentru a obține rapid un dispozitiv pentru plata taxelor.

Folosesc deja OBU Toll Collect cu un card de la alt furnizor. Cum să trec la AS24?

Este simplu, modificați metoda de plată pe site-ul Toll Collect și introduceți detaliile cardului Eurotrafic Toll Collect pe care vi le vom comunica. Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta.

Am deja un card Eurotrafic AS24, pot să comand un OBU pe site-ul Toll Collect?

Dacă sunteți deja client AS24, serviciul nostru pentru clienți vă va indica cea mai rapidă și simplă modalitate de a obține un OBU Toll Collect.

Ce schimbări aduce extinderea taxelor rutiere în Germania pentru flota mea?

Dacă circulați frecvent pe drumurile naționale, vă recomandăm să achiziționați un OBU Toll Collect cu cardul AS24 Eurotrafic de la AS24. În plus, Toll Collect a redus numărul de terminale de plată pe teritoriul Germaniei, deci nu mai stați pe gânduri și alegeți soluția simplă! Completați acum formularul pentru a beneficia de soluțiile de taxare rutieră AS24, un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp.

Cine este Toll Collect?

Toll Collect este în prezent singura entitate care exploatează sistemul de taxare rutieră pentru vehiculele grele din Germania în numele statului. Deschiderea pieței germane a fost anunțată, iar AS24 depune toate eforturile pentru a oferi dispozitive proprii cât mai curând posibil. Fiind deja prezentă în Franța, Spania, Portugalia, Belgia, Austria, AS24 va oferi unul dintre cele mai complete dispozitive de pe piață prin integrarea Germaniei, în câteva luni. Pentru a afla mai multe, completați formularul de mai jos și un consultant vă va contacta în curând! 

Transportatori transfrontalieri și europeni:
pentru Dvs., pregătim viitorul cu o ofertă europeană.

DispozitivulPASSango AS24 este în prezent utilizată pentru a trece liber prin punctele de taxare rutieră din Franța, Spania, Portugalia, Belgia și Austria.
În cursul anului 2019, aceasta va fi acreditată și în Germania!

AS 24

Vă interesează dispozitivul PASSango AS24 pentru Franța, Spania, Portugalia, Belgia și Austria? Completați formularul și un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

AS 24
AS 24

Un consilier vă resuna și vă asista în demersurile Dvs.!

CONTACT