AS24 vă oferă una dintre cele mai bune rețele europene de asistență pentru vehiculele grele cu masa mai mare de 3,5 tone în peste 45 de țări. Acest serviciu este oferit în exclusivitate de AS 24 și este disponibil împreună cu cardurile AS 24 sau EUROTRAFIC.

 

 

 

as_24_truck_assistance.png

Image

ASISTENȚĂ TEHNICĂ CONSOLIDATĂ


Pentru a vă asigura mobilitatea în Franța și în Europa, protejați-vă parcul auto de vehicule grele.


Cu serviciul TRUCK ASSISTANCE de la AS 24, în parteneriat cu Service24, preluarea dumneavoastră este simplă și rapidă, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

 
Cu o rețea formată din aproximativ 40.000 de service-uri și de furnizori de servicii, vehiculele dumneavoastră beneficiază de asistență în peste 45 de țări.


Cu cardul AS 24 sau EUROTRAFIC, beneficiați de asistență completă în caz de pană:

 • Parbriz spart,
 • Servicii pentru defecțiuni tehnice: baterie, carburant greșit, faruri, defecțiuni la sistemul electric, la sistemul hidraulic,
 • Pierdere/furt/sechestru/spargerea cheilor vehiculului
 • Vehiculul și remorcă la schimb 
 • Tractare, 
 • Repatrierea vehiculului, transferul încărcăturii (asigurarea mărfurilor în timpul reparației)
 • Anvelope,
 • Transferul încărcăturii.

 

 


 

Image

AISTENȚĂ JURIDICĂ EFICIENTĂ 


De asemenea, acest serviciu gestionează și plata amenzilor și a avansurilor în numerar. Datorită AS 24:

 • Avansurile în numerar (amenzi, leasing legal, onorariile avocaților) pentru plata amenzilor direct, la fața locului
Image

ASISTENȚĂ DE BAZĂ PENTRU CONDUCĂTORUL AUTO 

 

 • În cazul în care vehiculul dumneavoastră a fost imobilizat, veți beneficia, de asemenea, de un serviciu de interpretariat, conducătorul dumneavoastră auto va obține asistență lingvistică dacă se află într-o țară a cărei limbă nu o vorbește (pentru orice limbă),
 • Punerea la dispoziție a unui avocat, astfel încât să primiți răspuns la toate întrebările de natură juridică,
 • Ajutor în caz de accident
 • Telemedicină – Serviciile de telemedicină sunt gestionate prin intermediul rețelei Service 24 de diferiți furnizori de servicii. În cazul în care conducătorul auto necesită asistență medicală, Service 24 are propria rețea de cabinete medicale în Austria și Germania. În celelalte țări, Service 24 poate prezenta aceste cazuri unui furnizor de servicii din țara respectivă astfel încât să îi ofere conducătorului auto adresa unui cabinet medical. Notă: Service 24 nu are capacitate de decizie în alegerea medicului și nu este responsabil pentru calitatea serviciului de telemedicină pe care îl oferă furnizorii noștri. 
 • Conducător auto la schimb
 • Rezervare la hotel, închirierea unui mijloc de transport sau parcare securizată
Image

ASISTENȚĂ EXCLUSIVĂ ÎN SERVICE (NOU)


Cardurile AS24 și Eurotrafic sunt acceptate în toate service-urile partenere Service24 pentru piese de schimb, reparații și întreținere. 


Cu Service24, TOTAL și AS24 aveți acces în toată Europa la o rețea completă a producătorilor de camioane și remorci, precum și la una dintre principalele rețele la nivel european de asistență pentru anvelope. În plus, Service 24 face parte dintr-o rețea de asistență independentă, precum și dintr-o rețea separată de service-uri. Astfel, avem un total de aproximativ 40.000 de furnizori de servicii în toată Europa. 
 

AS 24 TRUCK ASSISTANCE: un număr care să le ofere conducătorilor dumneavoastră auto liniștea necesară atunci când conduc!

as_24_truck_assistance.png

Apelurile dumneavoastră sunt gestionate de un centru de asistență telefonică care poate fi apelat 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Acest număr vă oferă acces și la asistență în cazul în care cardurile sau dispozitivele dumneavoastră pentru plata la distanță nu funcționează corespunzător în benzinării sau în cazul în care aveți nevoie de asistență.