Специализиран в дистрибуцията на гориво за професионални превозвачи, AS 24 придружава вашия автопарк по всички европейски пътища 24/7.

Станциите AS 24 се намират навсякъде в Европа

Мрежата AS 24 покрива 29 страни в Европа:

  • благодарение на над 1200 станции  AS 24, предназначени за тежкотоварни автомобили.
  • благодарение на над 15000 партньорски бензиностанции.

За да ви спестят излишни километри, като ви осигурят максимален брой услуги, станциите на мрежата AS 24 се намират на стратегически места: 

  • станциите AS 24 са в близост до най-натоварените пътни артерии, както и до основните логистични платформи в Европа. 
  • станциите AS 24 често се намират в близост до пътните центрове, предлагащи удобства за шофьорите: автомивка, обезопасен паркинг, ресторант, душове…

Станциите AS 24 са предназначени за тежкотоварни автомобили

Европейски лидер в дистрибуцията на гориво за професионални превозвачи, AS 24 създаде своите бензиностанции за най-голямо удобство на потребителите, както и за оптимизиране на времето, предназначено за презареждане. Станциите AS 24 предлагат: 

  • широки ленти за улеснение на всички маневри на тежкотоварните автомобили.
  • помпени дюзи с голям дебит (10m3/h) за намаляване на времето за изчакване при зареждане.
  • оборудване « пълен двоен резервоар » за по-голяма бързина при зареждане.
  • напълно автоматизирана услуга за разплащане при пълна безопасност, благодарение на ясни многоезични указания за улесняване на транзакцията

AS 24 ПРЕДЛАГА ПРОДУКТИ, АДАПТИРАНИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ:

Image
diesel

Референтно гориво за автопарковете от тежкотоварни автомобили. AS 24 предлага продукти с високо качество (дизел, газьол за извънпътна подвижна техника, дизел за ниски температури), напълно адаптирани за всички особености на тежкотоварните автомобили, на много конкурентни цени.

Image
adblue

AS 24 стана първият дистрибутор на AdBlue® на бензиноколонка в Европа, с над 800 оборудвани станции. Съчетавайки зареждането с дизел и с AdBlue®, AS 24 осигурява на клиентите си оптимизация на времето, прекарано в станцията. 

Image
gnc
GNC

Компресиран природен газ. Това е смес от леки въглеводороди, съхранявани под високо налягане.  GNC е алтернативно гориво, което дава на тежкотоварните автомобили възможността за ограничаване на емисиите на замърсяващи вещества и намаляване на шума. 

С цел повишаване на удобството на потребителите при осигуряване на най-добрите инструменти за управление на автопарка от тежкотоварни автомобили, AS 24 непрекъснато подобрява услугите си. Всички станции са напълно автоматизирани и работят 24/7 в 29 държави в Европа.œ