AS24 предлага на спедиторските компании и техните подизпълнители тристранен договор, който осигурява ползи за всички страни: увеличава бизнес възможностите, намалява разходите и подобрява качеството на  партньорските отношения.

CONTRACT24: нова услуга в помощ на спедиторските компании, техните подизпълнители и клиенти 

 

 

Променете начина, по който работите с подизпълнителите, благодарение на CONTRACT24 „Правен пакет“

С нашето ново AS24 решение, спедиторите могат да доставят сигурно по целия свят  и да направят  управлението на подизпълнителите по-лесно.

Нещо повече, CONTRACT 24 е услуга, която позволява на спедиторите да споделят с техните подизпълнители предимствата, които получават с AS24.

С този тристранен договор, ние създаваме тясно сътрудничество между AS24, компаниите, с които работите и Вашата собствена спедиторска компания, както и трайни отношения с подизпълнителите.

Ползите са реални, както за спедитора, така и за подизпълнителя, което прави нашето предложение едно от най-добрите глобални решения за товарни превози, които увеличават бизнеса без притеснения и без риск.

 

 

Преимуществата от CONTRACT24 за спедиторите

За Вас, като спедитор, има много предимства, ако се възползвате от нашия договор с подизпълнител:

  • Благодарение на лесните за управление приложения, можете да проверявате онлайн различна информация за подизпълнителя и да видите, когато той използва AS24 карта.  Тези приложения могат да се използват и за задаване на предупреждения, за промяна на настройките на всяка карта, за проверка на местоположението, за проследяване на активността и др.
  • Този ефективен начин Ви позволява да гарантирате лоялността на Вашите подизпълнители, което играе важна роля в намаляването на разходите и Ви помага да посрещнете най-добре нуждите на Вашите клиенти. 
  • Можете да контролирате дейността на подизпълнителите, като определяте характеристиките на всяка   AS24 карта, като географски, времеви и бюджетни ограничения.
  • Благодарение на дейността на Вашите подизпълнители, можете да получите възнаграждение под формата на комисионни. По този начин Вие не само ще спестите пари благодарение на нашия CONTRACT24, но и ще печелите пари, когато работите с подизпълнители.

 

 

Споделете предимствата на AS24 с Вашите подизпълнители.

С цел да подобри  международните спедиторски услуги, CONTRACT24 предлага и интересни възможности за подизпълнителите:

  • Всичко е готово: подизпълнителят трябва само да вземе продуктите и да ги достави според договорените отношения.
  • Услугата включва лесно възстановяване на ДДС и данъци, давайки възможност на подизпълнителите да получават нетен доход, което позволява по-лесно управление на активите.
  • Фирмата-подизпълнител получава достъп до много и полезни услуги като приложението DRIVER, което предоставя списък с бензиностанциите на AS24, локализира бензиностанциите, дава информация в реално време за трафика и още много информация. В допълнение, на разположение на  подизпълнителят е 30 годишния опит на AS24 - решения за заплащане на тол такси,  широка мрежа от партньорски бензиностанции в над 25 държави, а също и от 24-часова пътна помощ. Така доставката на товари става по-лесна и по-бърза, а това означава повече бизнес възможности за всички.