AS 24 внедрява и използва новите технологии, за да обогати гамата си от услуги, предназначени за превозвачите: услугата геолокация е мощен инструмент, толкова лесен за употреба.

Всички предимства на услугата геолокация AS 24

PASSango EuroPilot е носителят, качен на борда на вашите автомобили, за да осигури тяхната геолокация. Този инструмент ви е необходим, за да можете: 

  • по-добре да следите вашия автопарк от превозни средства и да оптимизирате управлението им, като получавате разбивка на вашите разходи за придвижване на вашето Клиентско пространство, достъпно 24/7.
  • да предвидите, управлявате и оптимизирате вашите разходи за придвижване чрез геолокация в реално време. 
  • да бъдете информирани в случай на разминаване между мястото на разплащане за гориво с карта AS 24 или AS 24 EUROTRAFIC и местоположението на вашите автомобили. 
  • да гарантира на собствените ви клиенти доставка точно навреме, като редовно ги информира за придвижването на товара. 
  • да осигури максимална сигурност на вашите шофьори. 

Решението PASSango EuroPilot AS 24 ви дава възможност да използвате предимствата на геолокацията! Използвайте също така услугата за плащане на пътни такси, която се поддържа от носителя: да се движите съвсем спокойно в Австрия, Франция, Испания, Португалия, Белгия и да преминавате през моста Сторебелт в Дания или моста Йорезунд в Швеция.